Löydä elämäsi sisu

Pantzar, Katja; Vartia, Terhi
Nimeke: Löydä elämäsi sisu
Tekijät: Pantzar, Katja (Kirjoittaja)
Vartia, Terhi (Kääntäjä)
Tuotetunnus: 9789522345295
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 20.11.2018
Hinta: 13,17 € (11,97 € alv 0 %)


Kustantaja: Siltala
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 231
Tuoteryhmät: Tietokirjat
Kirjastoluokka: 59.33 Rentoutus. Uni. Unettomuus
Kansalliskirjaston asiasanat: sisu, elämäntaito, elämäntapa, hyvinvointi, kulttuuri-identiteetti, asenteet, suomalaiset, suomalaisuus, kokemukset, toimittajat, Suomi, Pantzar, Katja
Unohda tanskalainen hygge ja ruotsalainen lagom. Täältä tulee suomalainen sisu.

Suomi on kansainvälisesti tunnettu parhaiten hyvinvoinnistaan, turvallisuudestaan ja koulutuksen tasosta. Keskeistä näille kaikille on sisu - käsite, jota on lähes mahdoton kääntää sanatarkasti muille kielille. Sisu on ainutlaatuinen yhdistelmä pitkäjänteisyyttä, rohkeutta ja päättäväisyyttä.

Finding Sisu on inspiroiva opaskirja, joka tutustuttaa lukijan pohjoismaisen elämäntavan ja suomalaisen sinnikkyyden saloihin. Suomalaissyntyinen kirjailija Katja Pantzar vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Kanadassa. Kun hän muutti takaisin synnyinmaahansa, teki suomalainen elämäntyyli häneen suuren vaikutuksen monimutkaisemman pohjoisamerikkalaisen elämäntyylin jälkeen. Pohjoismainen ruokavalio, luonnonläheisyys, aamu-uinnit avannossa ja elämän yksinkertaisuus muuttivat kirjailijan elämän.

Finding Sisu on käytännöllinen opas jokaiselle, joka on kiinnostunut parantamaan elämänlaatuaan. Kirjan avulla lukija voi löytää oman sisunsa ja oppia elämään terveellisemmin, rohkeammin ja onnellisempana.


Suosittelemme myös