Olipa kerran äiti

Kekkonen, Helmi
Nimeke: Olipa kerran äiti
Tekijät: Kekkonen, Helmi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789522345707
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,90 € (27,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Siltala
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 249
Tuoteryhmät: Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kansalliskirjaston asiasanat: äitiys, vanhemmuus, raskaus, vanhempi-lapsisuhde, tunteet, synnytys, synnytyspelko, parisuhde, arkielämä, lapsiperheet, vauvaperheet, äidit, kirjailijat
E-kirja, 2019
EPUB
24,22 €

Ladattava äänikirja, 2019
MP3
19,97 €

Äitiydestä on kirjoitettu paljon, monia arvokkaita ja tärkeitä teoksia äitiyteen liittyvistä kriiseistä, ylikäymättömistä vaikeuksista, synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Mutta entä se tavallisen äidin tavallinen tarina? Onko sellaista olemassakaan?

Äitiysaiheisessa teoksessaan Helmi Kekkonen kertoo oman täysin tavallisen ja kaikin tavoin ainutkertaisen tarinansa äidiksi tulemisesta. Kahdesta aivan erilaisesta raskaudesta, kolmannesta joka päättyy kipeään keskenmenoon, voimakkaasta synnytyspelosta ja sen voittamisesta, kahdesta aivan erilaisesta synnytyksestä ja kahdesta aivan erilaisesta, ihanasta tyttärestä. Siitä, miltä tuntuu olla nuori äiti nykypäivänä, ja siitä, miltä äitiys on luultavasti äideistä aina tuntunut.

Kekkonen on saanut kiitosta äitiyden ja perhesuhteiden käsittelystä jo aiemman tuotantonsa kohdalla, viimeksi romaanissa Vieraat, joka ilmestyi vuonna 2016. Omakohtaisen Olipa kerran äiti -teoksen runollisen kaunis kieli yhdistettynä raakaan rehellisyyteen ja hersyvään itseironiaan tekee kirjasta pakollista luettavaa kaikille, jotka etsivät unohtumattomia lukukokemuksia.


Suosittelemme myös