Rakkaudettomuus

Ryti, Hanna; Vuoriranta, Outi
Nimeke: Rakkaudettomuus
Tekijät: Ryti, Hanna (Kirjoittaja)
Vuoriranta, Outi (Lukija)
Tuotetunnus: 9789522346612
Tuotemuoto: Ladattava äänikirja
Saatavuus: Heti ladattavissa
Ilmestymispäivä: 4.9.2019
Hinta: 22,90 € (20,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Siltala
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: MP3
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: Äänikirjat
Uutuudet
Kotimainen kauno
Kirjastoluokka: 84.2 Suomenkielinen kertomakirjallisuus
Kovakantinen kirja, 2019
Suojapaperi
28,90 €

E-kirja, 2019
EPUB
19,90 €

Sisarukset Lilja, Ruusu ja Orvokki tavoittelevat tahoillaan kuumeisesti menestystä. Onnistumisen alttarille uhrataan perustarpeet, jotka voi korvata ostamalla jotakin kivaa. Täyttymyksen tunteita metsästäessä varsinkin Lilja ja Orvokki eksyvät kuluttaviin ajatuskulkuihin, jotka syövät elämästä lämmön.

Kun sisarusparven äiti sairastuu vakavasti, jatkuva räpiköinti omien epävarmuuksien ja pelkojen verkossa vain pahenee. Maailmanlopun uhka ja pelastumisen ekologinen teema kietoutuvat sisarusten henkilökohtaisiin kriiseihin. Pelastus henkilöityy karismaattiseen julkisuudenhenkilöön Mihkeliin, johon sekä Lilja että Orvokki ihastuvat.

Samaan aikaan toisaalla maailma hapertuu reunoiltaan kuin vanha täkki. Lähenevä katastrofi ei näy sisarusten arjessa, joten on helppoa jatkaa kuten aina ennenkin. Orvokki kyllä kieriskelee syyllisyydessä, mutta ei kykene muutokseen. Jotta voisi muuttaa maailmaa, pitäisi ensin etsiytyä muiden luo, ja se on suuri vaatimus sellaiselle, joka on oppinut, että itsekseen pärjääminen on sama kuin menestys.


Suosittelemme myös