Adlibris kirjakauppa


Adlibris on ruotsalainen 1997 perustettu verkkokirjakauppa, joka on toiminut myös Suomessa jo vuodesta 2005. Adlibriksen valikoima kattaa noin 10 miljoonaa nimikettä kaunokirjallisuutta ja oppikirjoja suomen-, ruotsin-, norjan- ja englanninkielellä. Adlibriksen valtteina pidetään laajan valikoiman lisäksi edullisia hintoja, nopeita 2 – 5 päivän toimituksia sekä ilmaisia toimituksia yksityishenkilöille kaikkialle Suomeen. Riippumatta asuinpaikastasi, voit nauttia Adlibriksen valtavasta valikoimasta, hyvistä tarjouksista ja uutuuskirjoista, jotka toimitetaan lähipostiisi ilman toimitusmaksua.

Adlibriksen kirjavalikoima kattaa lähes kaikki aihealueet elämänkerroista kielten opiskeluun ja filosofiasta tietotekniikkaan. Luonnollisesti valikoiman perusta on suomalaisessa ja käännetyssä kaunokirjallisuudessa sekä kovakantisina että pokkareina. Adlibriksessä on usein hyviä tarjouksia esimerkiksi juuri pokkareista. Valikoimasta löytyvät myös erilaiset kurssi- ja lukiokirjat sekä lasten ja nuorten kirjat. Voit tarkastella luetteloja Suomen ja Adlibriksen tämän hetken suosituimmista kirjoista sekä eri alojen uutuuksista. Suositut ruokakirjat, kotiin ja sisustukseen sekä puutarhanhoitoon liittyvät teokset ja matkakirjat sekä vieraskielinen kirjallisuus kuuluvat tietysti myös Adlibriksen valikoiman suosikkeihin. Kirjanystävän kannattaakin tutustua tämän mutkattoman verkkokaupan tarjontaan kaikissa kirjanostoasioissa.

Verkkokaupan sivuilta löydät kätevät pikalinkit, joiden avulla sinun on helppo etsiä kirjoja. Linkkien takaa löydät mm. Uutuuksia, Mitä Suomi lukee, Pokkarit, Kurssikirjat, Lukiokirjat sekä Lapset & nuoret. Uutuuksissa esitellään uusimmat kirjat ja kerrotaan hieman kirjoista lyhyilla kuvauksilla. Mitä Suomi lukee -osiossa on listattuna kuluneen kuukauden myydyimmät kirjat. Pokkarit käsittelee monipuolisesti pehmeäkantista ja huokeahintaista kirjallisuutta. Kurssikirjat ja lukiokirjat sisältävät laajan valikoiman oppikirjoja monille eri aloille ja lukiolaisille. Lapset & nuoret -osiosta löytyy uunituoreita vinkkejä lastenkirjoista. Perinteisten kirjojen lisäksi voit hankkia netistä myös mp3-äänikirjoja. Ne toimivat tietokoneella ja kaikilla mp3-soittimilla. Adlibriksestä on mahdollista ostaa myös lahjakortteja, jotka ovat suosittu ja toivottu lahja kirjojen ystäville. Tutustu Adlibriksen loistavaan tarjontaan ja hanki netistä uusia elämyksiä ja kokemuksia kirjojen muodossa.

Adlibriksen verkkokaupassa on monipuolinen hakukone, joka auttaa monessa pulmassa. Hakukoneen avulla jonkin tietyn kirjan tai kirjailijan tekemän teoksen löytyminen voi käydä tosi ripeästi ja vaivattomasti. Hakea voi monella tavalla ja haku tapahtuu nopeasti. Lisäominaisuutena on tarkennettu haku, johon voidaan tarvittaessa laittaa tarkemmat hakukriteerit.

Verkkosivuilla osoitteessa adlibris.com pääset valitsemaan tai etsimään haluamasi kirjat 10 miljoonan nimikkeen joukosta ja voit helposti lisätä ne ostoskoriin. Valittuasi kaikki toivomasi kirjat siirry kassalle viimeistelemään tilaus. Jos olet jo rekisteröitynyt asiakkaaksi, kirjaudu omalle tilillesi tai täytä henkilötietosi kohdassa ”Uusi asiakas”. Valitse tilauksesi toimitustapa tarjottujen vaihtoehtojen joukosta. Jos haluat saada kirjat käyttöösi nopeimmalla mahdollisella tavalla, valitse toimitustavaksi postipaketti, joka saapuu kotiasi lähinnä sijaitsevaan postin toimipaikkaan 2. tai 3. päivänä tilauksesta. Tästä toimituksesta Adlibris veloittaa 3,90 €. Ilman toimitusmaksua lähetettävät paketit saapuvat postiin normaalisti 3 – 5 päivän kuluttua tilauksesta.

Tilauksesi voit maksaa suomalaisten pankkien verkkopankeilla tai Visa, Mastercard ja Eurocard korteilla. Voit valita maksutavaksi myös Klarna laskun tai Klarna tilin, jolloin sinun tulee syöttää henkilötunnuksesi luottotietojen tarkistamista varten. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen tilauksesi lähtee välittömästi käsittelyyn. Klarna laskulla saat 14 päivää korotonta maksuaikaa, ja monista muista verkkokaupoista poiketen Adlibris ei veloita erillistä laskutuslisää laskulla maksettaessa. Klarna tili on osamaksutili, jolla voit maksaa laskusi erissä, kuitenkin vähintään 9 euroa tai 1/24 laskun summasta kuukaudessa. Kuukauseriin lisätään laskutuslisä 3,95 €. Tarkat ohjeet ja lisätiedot Klarnan maksuvaihtoehdoista löydät nettikaupan sivuilta.

Adlibris lyhyesti

  • Adlibris on ruotsalainen 10 miljoonan nimikkeen valikoiman tarjoava kirjojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa.
  • Toimitusaika 2 – 5 arkipäivää, toimitukset lähimpään postin toimipaikkaan
  • Maksutapoina toimivat kotimaiset verkkopankit, Visa, Mastercard ja Eurocard kortit sekä Klarna lasku ja Klarna tili.
  • Valittavana on normaalitoimitus ilman toimituskuluja, tai pikatoimitus maksamalla 3,90 € toimituskulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.