Miten Elisa Kirja toimii?

Miten Elisa Kirja toimii?

Tilattuasi kuukausitilauksen ja ladattuasi ilmaisen Elisa Kirja -sovelluksen, voit kuunnella äänikirjoja ja podcasteja, sekä lukea e-kirjoja kiinteällä kuukausimaksulla niin paljon kuin haluat. Voit kokeilla palvelua maksutta ja lopettaa kun itse haluaa.

Mitä Elisa Kirja maksaa?

Ilmaisen jakson jälkeen tilaus jatkuu automaattisesti hintaan 16,99 €/kk, ellet peruuta tilausta ennen kokeilujakson päättymistä. Ilmaisen kokeilujakson voi hyödyntää vain siinä tapauksessa, ettei ole aiemmin hyödyntänyt palvelun maksutonta kokeilujaksoa tai sitä vastaavaa tarjousta.

Onko Elisa Kirja ilmainen?

Elisa Kirjaan rekisteröityminen on helppoa, ilmaista eikä velvoita sinua mitenkään. Sinun ei tarvitse olla Elisan asiakas. Klikkaa Rekisteröidy-nappia Elisa Kirjan nettisivujen oikeasta yläkulmasta, tai rekisteröidy Android-sovelluksessa.

Mikä on Elisa Kirja?

Mikä Elisa Kirjan kuukausitilaus on? Kuukausimaksullinen ääni- ja e-kirjapalvelu, jota käytät kätevästi puhelimella tai tabletilla. Palvelusta löytyy maan laajin valikoima suomenkielisiä ääni- ja e-kirjoja, ja valikoima kasvaa myös jatkuvasti, uusia kirjoja saapuu päivittäin.

Miksi Elisa KIrja ei toimi?

Elisa KIrja -sovellus saattaisi toimia paremmin, jos sen asentaa uudelleen. Voit myös kokeilla mennä sovelluslistaukseen puhelimen asetuksissa ja tyhjentää Elisa Kirjan välimuistin sekä tiedot. Tämä resetoi sovelluksen, jolloin se lähtee pelaamaan varmasti.

Miten poistaa Elisa Kirja?

Voit poistaa kirjan laitteelta kirjankannen oikeasta alakulmasta löytyvän … -painikkeen kautta valitsemalla ”Poista laitteelta”. Jos saat Lataus epäonnistui -ilmoituksen (Download failed), kirjaudu sovelluksesta ulos ja takaisin sisään Elisa Kirja -tunnuksellasi.

Mistä ostaa Elisa Kirja?

Elisa Kirjasta löydät niin uutuudet kuin klassikotkin sekä kirjoja joita et muualta löydä. Kaikki voimassaolevat tarjoukset löydät Etuja-osiosta. Kun olet valinnut haluamasi kirjan, klikkaa Osta-nappia ja valitse haluamasi maksutapa. Maksutavat ovat lasku, Debit- ja Credit-kortit ja verkkopankki.

Paljonko Elisa Kirja maksaa?

Elisa Kirjan kuukausitilaajana pääset nauttimaan huippukirjoista pysyvästi edulliseen hintaan. Palvelun 8,90€ kuukausimaksulla saat kaksi kirjaa kuukaudessa. Ja jos et ehdi hyödyntämään kahta kirjaa joka kuukausi, siirtyvät käyttämättä jääneet kirjat automaattisesti tuleville kuukausille.

Miten Perun Elisa Kirjan?

Voit peruuttaa Elisa Kirja Kuukausitilauksen milloin vain Elisa Kirja -palvelussa.

  1. Kirjaudu Elisa Kirja -palveluun osoitteessa kirja.elisa.fi/profiili. Huom. …
  2. Valitse Elisa Kirjan kuukausitilaus ja klikkaa Peruuta tilaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.