Miten lukeminen on muuttunut?

Miten lukeminen on muuttunut?

Kirjojen lukeminen ja pitkien tekstien kirjoittaminen on vähentynyt lapsilla ja nuorilla 2000-luvulla. Toisaalta verkkomedian ja somekanavien käyttö kysyy uudenlaista monilukutaitoa ja tiivistä, epämuodollista ilmaisutapaa. Kodin, koulun ja kirjaston merkitys lasten lukuharrastuksen tukemisessa on edelleen suuri.

Mistä tilata kirjoja?

Nettikirjakauppa. Pelkästään netissä toimivia kirjakauppoja on useita. Näitä nettikirjakauppoja Suomessa ovat esimerkiksi Adlibris, Booky, CDON ja e-kirjoihin erikoistunut suomalainen eLibris. Adlibris ja Booky tarjoavat molemmat kattavan valikoiman niin suomenkielisiä kuin vieraskielisiäkin kirjoja.

Mistä kirjoja?

Pelkästään netissä toimivia kirjakauppoja on useita. Näitä nettikirjakauppoja Suomessa ovat esimerkiksi Adlibris, Booky, CDON ja e-kirjoihin erikoistunut suomalainen eLibris. Adlibris ja Booky tarjoavat molemmat kattavan valikoiman niin suomenkielisiä kuin vieraskielisiäkin kirjoja.

Minkä verran jämerä maksaa kirjoista?

Jamera maksaa kirjasta enimmillään puolet siitä, mitä kirja maksoi uutena. Jamera puolestaan myy ostamansa kirjan eteenpäin hinnalla, joka on yleensä noin 25-30 prosenttia uutta kirjaa edullisempi.

Mistä tilata kirjoja Suomeen?

Näitä nettikirjakauppoja Suomessa ovat esimerkiksi Adlibris, Booky, CDON ja e-kirjoihin erikoistunut suomalainen eLibris. Adlibris ja Booky tarjoavat molemmat kattavan valikoiman niin suomenkielisiä kuin vieraskielisiäkin kirjoja.

Mistä kannattaa ostaa kirjoja?

Kirjojen verkkokauppojen valikoima on nykyään laajempi kuin kivijalkakauppojen.

Mistä kirjoja sitten kannattaa tilata?

  • Adlibris*, jos arvostat laajaa valikoimaa ja selkeää tilausprosessia.
  • Suomalainen.com, jos arvostat tuttua ja turvallista.
  • Booky.fi jos uskallat hypätä vähemmän tunnetun suomalaisen kaupan mukaan.

Mistä voi ostaa englanninkielisiä kirjoja?

Ulkomaiset nettikirjakaupat..

  • Amazon. URL: https://www.amazon.co.uk (englanninkielisiä kirjoja Briteistä) Valtavat valikoimat ulkomaan kielisiä kirjoja: paperisia, e-kirjoja, äänikirjoja. …
  • Book depository. URL: https://www.bookdepository.com/ Valtava valikoima englanninkielisiä kirjoja (EI e-kirjoja ollenkaan)

Missä myydä käytettyjä kirjoja?

Facebookista on tullut paras väylä vanhojen lukiokirjojen myymiseen. Facebookin haulla löytyy kymmeniä lukioita, joihin on perustettu ryhmiä käytettyjen kirjojen myymistä varten. Facebookissa kirjoja voi myös vaihtaa tai antaa ilmaiseksi pois.

Mistä löytää halpoja kirjoja?

Kirjakauppojen alennusmyynneistä ja antikvariaateista sekä kirpputoreilta kirjoja on perinteisesti etsitty edullisempaan hintaan. Nykyisin netin verkkokirjakaupat ovat erinomainen paikka, joista voi tehdä löytöjä ja ostaa kirjat halvalla.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.