Montako kirjaa Kalle Päätalo on kirjoittanut?

Montako kirjaa Kalle Päätalo on kirjoittanut?

Kaikkiaan Päätalo on julkaissut 44 teosta. Hänen pääteoksenaan pidetään 1966 ilmestynyttä romaania Viimeinen savotta, mutta lopullisesti Päätalo teki nimensä kuolemattomaksi omaelämänkerrallisella Iijoki-sarjalla. 26-osaisen ja lähes 17 000 sivua käsittävän sarjan sanotaan olevan maailman pisin omaelämänkerta.

Montako kepler62 kirjaa on?

Kepler 62 on kirjasarja, jonka on kirjoittanut suomalainen Timo Parvela ja norjalainen Bjørn Sortland. Kuvittajana on suomalainen Pasi Pitkänen. Kirjojen kustannusyhtiö on WSOY. Kirjoja on ilmestynyt 13 ja kolme eri kautta.

Montako kirjaa Timo Parvela on kirjoittanut?

Hän on kirjoittanut yli 80 teosta lapsille, nuorille ja aikuisille sekä lisäksi tv-käsikirjoituksia, näytelmiä ja sanoituksia. Parvelan tekstejä on käännetty yli kolmellekymmenelle kielelle, ja niitä on myyty Suomessa ja ulkomailla yhteensä jo yli 2 miljoonaa kappaletta.

Mitä lukea lomalla?

Kirjat ikään kuin valtaavat tilan.

Viisi kivaa kirjaa kesälukemistoon

  1. 1 Sinä vain. …
  2. 2 Suvisaari. …
  3. 3 Viisi vuotta myöhemmin. …
  4. 4 Jos. …
  5. 5 Rantakahvila.

Mitä suomalaista kirjaa myytiin eniten viime vuonna?

Kotimaisen kaunokirjallisuuden myydyin painettu kirja oli Ilkka Remeksen Kotkanpesä 44 300 kpl. Äänikirjoista kuunnelluin kotimainen kaunokirja oli Antti Holman Kaikki elämästä(ni) 49 700 kpl. Finlandia-voittaja Anni Kytömäen Margarita kipusi vuoden toiseksi myydyimmäksi painetuksi kirjaksi.

Mitä maksaa kirjan painatus?

Painokulut
HintaluokatKappalehinta (ilman alv. / sis. alv.)
1 – 24 kirjaa 25 – 49 kirjaa 50 – 99 kirjaa 100 – 199 kirjaa alkaen 200 kirjaa/ / / / /

Montako kirjaa Astrid Lindgren on kirjoittanut?

Lindgren on julkaissut yhteensä 88 kirjaa. Hänen hahmoistaan mm. Eemeli, Marikki, Lotta, Melukylän lapset, Katto-Kassinen, Leijonamielen veljekset ja ryövärintytär Ronja ovat saavuttaneet suuren suosion sekä lasten että aikuisten keskuudessa.

Montako kirjaa Kari Hotakainen on kirjoittanut?

Julkaissut lähes 30 kirjaa: proosaa, runoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Lisäksi paljon tekstejä radiolle, teatterille ja elokuvaan.

Mihin nuoret käyttävät eniten rahaa?

Rahaa kuluu koulukirjoihin ja joskus herkkuihin

Rahaa nuorilla kuluu esimerkiksi bussilippuihin ja lukion koulukirjoihin. Vanhemmat saattavat maksaa tällaiset kulut suoraan nuorten puolesta. Sen sijaan omalla tilillä on oltava rahaa, jos esimerkiksi haluaa lähteä käymään kaverin kanssa pizzalla.

Montako kirjaa Anna-leena Härkönen on kirjoittanut?

huhtikuuta 1965 Liminka) on suomalainen kirjailija, näyttelijä ja käsikirjoittaja, joka alkujaan tuli tunnetuksi esikoisromaanistaan Häräntappoase (1984).

AnnaLeena Härkönen
AnnaLeena Härkönen Turun Kirjamessuilla 2011.
Henkilötiedot
Koko nimiAnnaLeena Mirjami Härkönen
Syntynyt10. huhtikuuta 1965 Liminka

Montako Remes kirjaa on?

Mutta jos puhutaan niistä kirjoista joita hän on kirjoittanut, niin taitaa olla noin 14, mukaanlukien ne nuorten kirjat.

Montako Vares kirjaa on?

Vares on Reijo Mäen kirjoittama sarja jännitysromaaneja, joiden päähenkilönä toimii yksityisetsivä Jussi Vares. Kirjat on kolmea ensimmäistä sekä Vares ja kaidan tien kulkijat -teosta lukuun ottamatta kustantanut Otava. Kirjojen pohjalta on tehty yhdeksän Solar Filmsin tuottamaa Vares-elokuvaa.

Mitä lukea kesällä?

Nämä 25 kirjaa haluat lukea kesällä – toimitus paljastaa parhaat tänä vuonna lukemansa teokset

  • Maggie OFarrell: Hamnet, suom. …
  • Marie Aubert: Mikään ei voisi olla paremmin, suom. …
  • Enni Vanhatapio: Tyttöystävä (Otava) …
  • Lucinda Riley: Oliivipuu, suom. …
  • Maria Mustranta: Äidin tehtävä (WSOY)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.