Montako kirjaa saa lainata?

Montako kirjaa saa lainata?

Sinun on hyvä varmistaa lainauskuitistasi jokaisen lainasi eräpäivä. Sinulla voi olla lainassa samaan aikaan sata teosta.

Kauanko kirjaston kirjoja saa lainata?

Laina-aika ja eräpäivä

Laina-aika on yleensä neljä viikkoa (28 vrk), eli noin kuukauden. Elokuvilla ja peleillä laina-aika on lyhyempi, kaksi viikkoa.

Kauanko kirja saa olla lainassa?

HelMet-kirjastojen käyttösääntöjen (15.5.2008) mukaan kirjastoaineiston yleinen laina-aika on neljä viikkoa eli 28 vuorokautta, mikä koskee mm. suurinta osaa kirjastojen kirjoista.

Miten uusia kirjan laina?

Laina uusitaan kirjautumalla omiin tietoihin kirjastokortin numeron ja tunnusluvun avulla. Tunnusluku on nelinumeroinen, ja voit valita sen itse kirjastossa. Jos sinulla ei ole tunnuslukua, saat sen kirjastosta esittämällä kirjastokorttisi ja henkilöllisyystodistuksen. Puhelimitse tunnuslukua ei voida antaa.

Kauanko kirjaston kirja saa olla lainassa?

Laina-aika on yleensä neljä viikkoa (28 vrk), eli noin kuukauden. Elokuvilla ja peleillä laina-aika on lyhyempi, kaksi viikkoa. Eräpäivän, eli viimeisen palautuspäivän, näet lainauskuitista tai omista tiedoistasi helmet.fi -verkkokirjastosta.

Miten Uusia kirja netissä?

Kun olet kirjautunut omiin tietoihisi, klikkaa kohtaa lainat, ja ruudulle avautuvat lainatietosi. Voit valita näistä uusittavat kirjat ruksaamalla ne yksittäin ja klikkkaamalla sitten sivun alalaidassa ”hyväksy” tai uusia kaikki lainat klikkaamalla kohtaa ”valitse kaikki” ja sitten kohtaa ”hyväksy”.

Voiko kirjan laina aikaa pidentää?

Lainaaika on yleensä neljä viikkoa, mutta lisäaikaa saa uusimalla, eli jatkamalla lainaaikaa. Uusia voi viisi kertaa, mikäli kukaan ei ole varannut kyseistä aineistoa.

Mikä on Xamkin kirjaston painettujen kirjojen ja lehtien laina aika?

Voit lainata aineistoja lainausautomaatilla tai kirjaston asiakaspalvelussa. Aineistojen lainaaika on 28 päivää.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.