Pitääkö kirja palauttaa samaan kirjastoon?

Pitääkö kirja palauttaa samaan kirjastoon?

Palauta lainasi viimeistään eräpäivänä. samaan kirjastoon, mistä lainasit ne. Helmet-kirjastoon. Jos haluat, saat palautuksesta kuitin.

Voiko kirjan palauttaa toiseen kirjastoon Vaski?

Voit palauttaa lainat mihin tahansa Vaskikirjastoon.

Voiko kirjastoon viedä kirjoja?

Voinko lahjoittaa kirjastolle omia kirjojani? Kyllä, kirjastot ottavat vastaan kirjalahjoituksia tarpeen mukaan. Kirjastot voivat halutessaan ohjata lahjoituksia eteenpäin, esim. kierrätyskärryyn, josta muut asiakkaat voivat poimia teoksia itselleen.

Voiko kirjan palauttaa toiseen kirjastoon Kirkes?

Kirkeskirjastojen aineisto voidaan palauttaa myös toiseen kirjastoon. Lainattu aineisto voidaan palauttaa maksutta oman kunnan kirjastoon. Jos aineisto palautetaan muuhun kuntaan kuin mistä se on lainattu, palautuksesta peritään nidekohtainen kuljetusmaksu 0,50 euroa / kpl.

Voiko kirjat palauttaa mihin tahansa kirjastoon Turku?

Voit palauttaa Turun kaupunginkirjaston lainan mihin tahansa Turun lähikirjastoon maksutta. Kuljetusmaksu 2 € peritään Vaski-kirjastojen kuntarajat ylittävistä lainojen palautuksista silloin, kun lainat palautetaan johonkin muuhun kirjastoon kuin siihen, josta ne on lainattu tai jonka kokoelmiin niteet kuuluvat.

Voiko kirjat palauttaa mihin tahansa kirjastoon Oulu?

Lainaaminen, uusiminen ja palauttaminen

Lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa OUTI-kirjastoon, jollei lainattaessa ole toisin ilmoitettu. Pääkirjaston palautusluukku on auki ympäri vuorokauden, lukuunottamatta päivän viimeistä aukiolotuntia.

Voiko kirjan palauttaa toiseen kirjastoon Tampere?

Voit palauttaa lainaamasi aineistot maksutta mihin tahansa Tampereen kaupunginkirjaston kirjastoon tai kirjastoautoon.

Voiko kirjat palauttaa mihin tahansa kirjastoon PIKI?

Voit palauttaa lainat mihin tahansa PIKIkirjastoon. Jos palautat lainasi eräpäivän jälkeen, sinun pitää maksaa myöhästymismaksu. Kirjastossa voi olla palautusluukku, johon lainat voi palauttaa silloin, kun kirjasto on kiinni. Palautusluukkuun voi palauttaa lainoja omalla vastuulla.

Voiko kirjan palauttaa toiseen kirjastoon Oulu?

Voinko palauttaa lainani toiseen kirjastoon? Voit palauttaa lainasi mihin tahansa OUTI-kirjastoon tai kirjastoautoihin.

Voiko kirjan palauttaa toiseen kirjastoon Keski-kirjastot?

Keski-kirjastoista lainatun aineiston voi palauttaa maksutta mihin tahansa Keski-kirjastojen toimipisteeseen. Palauttamisen yhteydessä ei tarvita kirjastokorttia. Aineistoa voi palauttaa kirjastojen aukioloaikoina kirjastoon tai kirjaston ollessa suljettuna kirjastojen palautusluukkuihin (luettelo alla).

Miten kirjaston kirjat palautetaan?

Aineiston palautus

Lainattu aineisto pitää palauttaa kirjastoon viimeistään eräpäivänä. Voit palauttaa aineiston mihin tahansa Espoon, Helsingin, Kauniaisten tai Vantaan kirjastoon. Palauta kirjat palautusautomaatilla tai anna ne palautustiskille. Voit pyytää kuitin palautuksista, kun palautat kirjat palautustiskille.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.